![](http://archiwum.nikidw.edu.pl/wp-content/uploads/2021/10/Tradycje_Kulinarne_Polskiej_Wsi_FACEBOOK_1200x900-960x590.png)
Zaproszenie na Konferencję: „Tradycje Kulinarne Polskiej Wsi”! W trybie zdalnym!
Szanowni Państwo,
Uprzejmie informujmy, że limit dostępnych miejsc na konferencję „Tradycje Kulinarne Polskiej Wsi” w trybie stacjonarnym został wyczerpany.
Do 19 listopada przyjmujemy zgłoszenia do udziału w konferencji w trybie zdalnym.
Zapraszamy!
Konferencja „Tradycje Kulinarne Polskiej Wsi”
25 listopada 2021 r. Warszawa
Konferencję adresujemy do Kół Gospodyń Wiejskich, instytucji kultury i organizacji pozarządowych działających na obszarach wiejskich oraz przedstawicieli Lokalnych Grup Działania. Jej celem będzie zapoznanie uczestników z tematyką polskich produktów regionalnych i lokalnych, przybliżenie zagadnień związanych ze znakowaniem jakości produktów tradycyjnych, oraz promocja polskiego dziedzictwa kulinarnego.
Konferencja pod Honorowym Patronatem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi Henryka Kowalczyka
Zgłoszenia należy dokonywać poprzez wypełnienie załączonego formularza zgłoszeniowego i przesłanie go na adres konferencja@nikidw.edu.pl do dnia 19-go listopada br.
Konferencja realizowana jest przez Narodowy Instytut Kultury i Dziedzictwa Wsi we współpracy z Polską Izbą Produktu Regionalnego i Lokalnego na zlecenie Centrum Doradztwa Rolniczego w Brwinowie Oddział w Krakowie w ramach projektu „Tradycyjne praktyki kulinarne szansą dla współczesnych wiejskich gospodarstw domowych” finansowanego z Planu operacyjnego KSOW na lata 2020-2021.
Zaproszenie i Program Konferencji
Formularz zgłoszenia udziału w Konferencji – tryb zdalny
Red. A.S.